Augustusland in zicht!

Zoals eerder aangekondigd, zal de presentatie van mijn nieuwe roman Augustusland plaatshebben op vrijdag 19 april vanaf 17.00 uur, alleen niet in het Stedelijk Museum Zwolle, maar in het sfeervolle Drank & Spijslokaal De Atlas, Ossenmarkt 9, 8011 MR Zwolle (nabij Q-Park Maagjesbolwerk), tel. 038 344 74 35. Sprekers: Kader Abdolah en Rana Berends. Muziek: Ella Meeuwsen op saxofoon!

Op 20 april van twee tot vier in de namiddag signeer ik het boek bij boekhandel Barth te Meppel, een van de mooiste boekwinkels van Noord-Nederland. Voor wie de negentiende verhinderd is en/of deze boekhandel met zijn grote hart voor de letteren eens wil bezoeken.

En er zal nog een derde gelegenheid zijn waarbij het boek, uiteraard met een goed gesprek en een voordracht, zal worden gepresenteerd, en wel tijdens de Culture Zondag 12 mei aanstaande in Het Paleis, Groningen, bij mijn uitgever. Aanvang 15.30 uur. Voor nadere berichtgeving: uitgeverij Passage. Wordt vervolgd.

Ziehier bij wijze van appetizer het introductiefilmpje, zeer kunstig gemaakt door mijn zwager Henk Overweg.

 

Related Images:

3 antwoorden op “Augustusland in zicht!”

 1. Beste Paul,
  Fijn dat ik de presentatie van je boek kon bijwonen, het was hartverwarmend.
  Je bent bevoorrecht je door zoveel meelevende en meelezende mensen omringd te weten. Je hield de bijeenkomst dicht bij jezelf en dat zorgde voor ontroerende momenten. Je boek heb ik vandaag aangeschaft en ik neem het graag een keer mee om het door je te laten signeren bij een andere bijeenkomst die vast nog wel zal volgen. Gisteren had ik helaas alleen boekenbonnen bij me en die konden niet behandeld worden.
  Het boek gaat mee in de vakantiekoffer eind juni, dus het leesverslag moet nog even wachten. Ik wens je een goede verkoop en inspiratie voor volgende boeken!
  Hartelijke groet van Agnes

 2. Dag Paul,

  Zwolle ligt voor mij niet naast de deur, als Amsterdammer zijnde, daarom zal ik helaas niet bij je boekpresentatie aanwezig zijn.

  Desalniettemin zal ik je Augustusland wel gaan lezen waarover je nader mijn commentaar bij m’n boekbesprekingen kunt verwachten.
  In ieder geval dank voor je uitnodiging.

  groet,
  eS van eSSen

 3. Dank voor je uitnodiging Paul, ik kom graag de 19e april.Wat een mooi sfeervol filmpje, knap gemaakt.
  groet, Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *